FUNCTIES

De volgende functies & modules zullen in uw app en webshop beschikbaar zijn

ONLINE ETEN BESTELLEN

Bied uw klanten de mogelijkheid om online via uw eigen app of webshop een maaltijd te bestellen. Hierover betaalt u bij ons géén commissiekosten!

SOCIALE MEDIA INTEGRATIE

Uiteraard is uw app en webshop voor restaurant voorzien van koppelingen naar al uw sociale media om uw online presence te versterken.

FLYERGENERATOR

Met een simpele module kunt u in een paar klikken uw eigen flyer ontwerpen en bestellen in onze eigen FlyerGenerator. Dit systeem is te vinden in uw App-beheer website waarin u alle controle heeft over de Look & Feel van uw app en webshop.

BONPRINTER

Tevens kunnen wij u ook voorzien van een professionele bonprinter waarop u bestellingen kunt ontvangen. Voor meer informatie en de kosten hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

VOORUIT BESTELLEN

Wij zien een stijgende lijn in klanten die hun maaltijd vooruit willen bestellen. Daarom hebben wij uw app en webshop voorzien van deze mogelijkheid zodat uw klanten zelf kunnen beslissen hoe laat zij willen eten.

BEL-MIJ-TERUG

Met een simpele klik kunnen uw klanten via de Bel-Mij-Terug functie een verzoek doen om gebeld te worden. Zowel u als de klant ontvangt dan een telefoontje en uw klant kan zijn/haar bestelling telefonisch doen.

KORTINGSACTIES

Via het CMS-systeem heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig uw eigen kortingsacties door te voeren. Deze worden dan direct doorgevoerd in uw app en webshop.

PUSH-BERICHTEN

Stuur vanuit uw eigen app en webshop PUSH-berichten naar uw klanten zodat zij op de hoogte blijven van eventuele kortingsacties.